Burger av geit med stekeost og chilimayo
40 m / Enkel
En burger hører hjemme på tallerkenen året rundt, og burger som konsept åpner opp for variasjon og kreativitet. Prøv derfor en burger av geit eller kje, og få en ny burgeropplevelse!
Ingredienser (4 porsjoner)
600 g kjøttdeig av kje eller geit
1 ts timian
1 ts spisskummen
1 ts salt
1/2 ts kvernet sort pepper
1 ss sennep
1 ss worcestershire sauce
4-8 tykke skiver stekeost eller halloumi
Chiliaioli, evt chilisaus blandet med majones
Ruccola
4 burgerbrød
Silk gjør du
Bland kjøtt, krydder, sennep og worchestershire godt sammen. Stek evt en liten smakebit for å se om du skal justere krydringen. Lag burgerne litt større enn brødene, da de krymper under steking. Stek eller grill burgerne i 4-5 min på hver side, tid avhenger av tykkelse! Varm burgerbrødene mens du steker eller griller stekeost/halloumi til den er gyllen.
Anrett burgeren med chiliaioli, ruccola, burger og stekeost.
Følg Truls når han reiser rundt i Norge og besøker lokalmatprodusenter