Kjeribbe
2.5 t / Enkel
En kjeribbe er nok til 1-2 personer til hovedrett, og 2-4 til forrett, snacks. Server med ønsket tilbehør, som f.eks ovnsbakte småpoteter og grillede grønnsaker. Med det tynne fettlaget som er på kjeribbene, får du en deilig sprø skorpe og saftig kjøtt - en perfekt kombo der altså!
Ingredienser
2 kjeribbe med fett
1 ts spisskummen
1 ts paprikapulver
1/2 ts chilipulver
1 ss brunt sukker
1 ss flaksalt
1 ts sort pepper
1/2 ts hvitløkspulver
1 ts løkpulver
Slik gjør du
Bland sammen alle krydderne og smør på kjeribbene. Stek på 120 grader i 2 timer. Bruk deretter grill-elementet til du får en gyllen farge og sprøtt fett eventuelt ha de en runde på grillen.
Server med ønsket tilbehør.
Følg Truls når han reiser rundt i Norge og besøker lokalmatprodusenter