Konto
/
Produsenter /
Østfold /
Gullpakka AS /
Indrefilet av alpakka
Indrefilet av alpakka

Om produktet

Indrefilet av alpakka

Det mest eksklusive stykket av alpakka – mørt, magert og med en mild, ren smak. Indrefileten egner seg svært godt til både steking og grilling, og krever skånsom varmebehandling for å bevare mørheten.

Stek til kjernetemperatur 49–50°C, ta kjøttet bort fra varmen og la det hvile. Temperaturen vil da stige til 54–55°C, som gir et perfekt resultat.

Tilberedningstips:
Dersom du ønsker å steke indrefileten hel, kan det være lurt å brette den smaleste enden inn og feste den med hyssing, slik at fileten får jevn tykkelse. Da unngår du at den tynneste delen blir mer stekt enn resten.

En indrefilet veier ca.300g - de er pakket 2 og 2, så ca 600g i en pakke. Fryst.

Pris er kr 716,-/kg inkl.mva

Indrefilet av alpakka

14 tilgjengelig hos produsent

429,00 kr

Utleveringssteder

Disse utleveringsstedene er informasjonspunkter for dette produktet.

  • Gullpakka AS

Andre produkter fra Gullpakka AS

Handlekurv

Handlekurven din er tom.

Gå til kassen