

Om produktet
Indrefilet av alpakka
Det mest eksklusive stykket av alpakka – mørt, magert og med en mild, ren smak. Indrefileten egner seg svært godt til både steking og grilling, og krever skånsom varmebehandling for å bevare mørheten.
Stek til kjernetemperatur 49–50°C, ta kjøttet bort fra varmen og la det hvile. Temperaturen vil da stige til 54–55°C, som gir et perfekt resultat.
Tilberedningstips:
Dersom du ønsker å steke indrefileten hel, kan det være lurt å brette den smaleste enden inn og feste den med hyssing, slik at fileten får jevn tykkelse. Da unngår du at den tynneste delen blir mer stekt enn resten.
En indrefilet veier ca.300g - de er pakket 2 og 2, så ca 600g i en pakke. Fryst.
Pris er kr 716,-/kg inkl.mva
Utleveringssteder
Disse utleveringsstedene er informasjonspunkter for dette produktet.
- Gullpakka AS