Følg lokalmatreisen til Truls! 

Bli bedre kjent med lokalmatprodusentene i Norge, hva de produserer og få inspirerende oppskrifter fra Truls. 

Hvem skal vi besøke, og hvorfor?

I tiden fremover skal MasterChef-vinner Truls Torp Karlsen reise landet rundt å besøke lokale matprodusenter for å bli bedre kjent med deres historie, hva de produserer og lage inspirerende oppskrifter basert på deres lokale råvarer.

Nedenfor vil du finne en oversikt over hvor vi skal og hvem vi har vært på besøk hos allerede (kartet vil fortløpende bli oppdatert). I tillegg så har vi laget en egen oversikt for deg som ønsker å prøve ut spennende oppskrifter fra lokale matprodusenter i Norge. Følg med for her kommer det mange inspirerende oppskrifter!

Du kan følge reisen på denne siden og i våre sosiale medier.

MasterChef-vinner Truls Torp Karlsen

Truls har en forkjærlighet for norske råvarer i sesong og er kjent for å levere matretter i nordisk stil. Sammen med LocalFood skal han reise Norge rundt for å bli bedre kjent med matprodusentene, videreformidle deres historie, vise frem råvarene og lage inspirerende oppskrifter.


Truls sier: “Jeg føler LocalFood har riktig fokus på hva som er viktig - nemlig øke synligheten og tilgjengeligheten til matprodusenter og deres produkter. Derfor var det et enkelt valg å bli med på laget!” 


Følg Truls sin Instagram-profil: @Finessekokken

Foto: Vibeke Glosli