Vi ønsker REKO-ringen Bjerke velkommen til appen!🤩

Flere produsenter i lokalmat-appen er medlemmer av REKO-ringen Bjerke på Facebook. Disse produsentene har lenge ønsket at Bjerke-ringen skal ta appen i bruk. Hovedmotivet er deling og erfaringer fra stadig flere produsenter; å benytte appen gjør det enklere for produsentene å selge, administrere bestillinger og ha god oversikt. 


En svært heldig bieffekt, i tillegg til at det letter hverdagen for produsentene, er at kundene som har blitt med over er svært tilfredse. Samlet er effektene økt salg hos produsentene og mer fornøyde brukere! De som tar appen i bruk ønsker seg ikke tilbake til Facebook-metoden. 


Teamet i LocalFood gikk derfor i dialog med REKO-ringen Bjerke og har nå gleden av å ønske Bjerke velkommen til appen!


Første utlevering er allerede planlagt 

29. august har REKO-ringen Bjerke sin første utlevering via appen og kundene kan nå legge inn bestillinger og hente på utleveringsstedet 29. august. 


Tar kun imot bestillinger via appen

Flere og flere produsenter som selger via REKO-ringene har tatt et standpunkt. 

De annonserer på Facebook-gruppene i forkant av utleveringene følgende:


– Vi har masse deilige produkter for salg, se alle våre produkter i appen. PS! Vi tar KUN imot bestillinger via appen. 


De forteller kundene at det å benytte appen gjør det enklere for produsentene selv, at kundene kan handle uten å dele med omverden hva de handler og samtidig få en bedre oversikt over produsentenes utvalg. 
Det er svært gledelig for oss i LocalFood at appen fungerer slik den er tiltenkt og at den effektiviserer lokalmat-hverdagen til mange!Se også