Search this site
  • Forsiden
  • Oppskrifter
    • Indrefilet av ullgris
    • Pinnekjøtt av kje
    • Speket ytrefilet
    • Betesalat med røkt chevrekrem
    • Nakkekotelett av ullgris
    • Bao med fritert østerssopp
    • Bakt ostekake med ferskost og bringebær
    • Halloumifries med sopp-bbq
    • Langtidsstekt ribbe
    • Pinnekjøtt med sort pepper-glace
    • Potet- og purreløksuppe med pinnekjøtt
    • Pinnekjøtt med helbakt sellerirot
    • Osso bucco med potetmos
    • Nakkekotelett med østersopp
    • Tomahawk
    • Toast med stekeost
    • Luftige pannekaker med ricotta og aprikos
    • Kjelår med gulrot, grønnkål og rødvinssaus
    • Kjøttboller av geit med tzatziki i pita
    • Vegetarlasagne med salatost, ricotta og ruccola
    • Kjeribbe
    • Kjefrikassé
    • Norsk taco med ytrefilet av kje
    • Ytrefilet av kje med erter, eple og grønnkål
    • Entrecôte av ullgris med løkkrem og hasselbackpotet
    • Burger av geit med stekeost og chilimayo
    • Ytrefilet av ullgris med vårens første grønnsaker og timian-smørsaus
    • Vårens første grønnsaker med timian-smørsaus
    • Ramsløkpølse av ullgris med fennikelsalat og baconmarmelade
    • Pølsetilbehør
    • Alpakkastek med pak choy, rosenkål, potetmos og rødvinssaus
    • Sveler med jordbærsyltetøy
    • Entrecote med jordskokkpuré, asparges, røstipotet og soppsaus
    • Indrefilet av elg med fløtegratinerte poteter, sopp, løkkompott og asparges
    • Indrefilet av elg med eple, honning og potet
    • Indrefilet av elg med grillede poteter, ramsløkpesto og stekt sopp
    • Elg carpaccio med tyttebærkrem, parmesan, ristede solsikkekjerner og ruccol
    • Gulrotkake
    • Burger med løk, bacon og cheddar
    • Skolebrød med rabarbra og jordbær
    • Spareribs med maiskrem og coleslaw
    • Jordskokksuppe
    • Sosekjøtt med kålstuing og ovnsbakte poteter
    • Honningglasert gulrot med aioli og ristede valnøtter
    • Grillet squash og gulrot med pesto
  • Lokalmatkassa
    • Lokalmatkassa 22. august
    • Lokalmatkassa 17. oktober
    • Lokalmatkassa 24. oktober
  • Siste nytt
    • REKO-ringer
    • Vipps i appen
    • Notification nudge
    • #lokalmatreisen
    • Få din REKO-ring i appen
    • 12 påstander om LocalFood
    • Eiere med tro på tilgjengelig og bærekraftig mat
    • REKO-ringen Moss – Vellykket utlevering
    • Flere salg i LocalFood enn på Facebook!
    • Portrettintervju Geit
    • Hva er lokalmatreisen?
    • Vi var på besøk hos Telemarklam
    • Portrettintervju Primører
    • 5 smarte tips du burde vite om
    • Portrettintervju Østlandsk Rødkolle
    • Hvorfor betale 4% avgift for å bruke appen?
    • Beiting og miljøkonsekvenser
    • Rekordsalg på bare to dager
    • Nye lokalmatprodusenter hver uke
    • Lytt til hva kundene dine vil ha
    • REKO-ringen Bjerke
    • REKO-ringen Sogndal
    • Hvorfor kjøpe lokalmat
    • Portrettintervju Beter
    • Portrettintervju Rotgrønnsaker
    • Første utlevering med REKO-ringen Bjerke
    • Nye lokalmatprodusenter i august
    • Slik blir du mer tilgjengelig
  • REKO-ringer
  • Bli kjent med bonden
    • Bohmer smabruk
    • Telemarklam
  • FAQ appen
    • Vipps
    • REKO-ring
    • Produsent
    • Forbruker
    • Lokalmat API
  • Lokalmatreisen
 
  • Forsiden
  • Oppskrifter
    • Indrefilet av ullgris
    • Pinnekjøtt av kje
    • Speket ytrefilet
    • Betesalat med røkt chevrekrem
    • Nakkekotelett av ullgris
    • Bao med fritert østerssopp
    • Bakt ostekake med ferskost og bringebær
    • Halloumifries med sopp-bbq
    • Langtidsstekt ribbe
    • Pinnekjøtt med sort pepper-glace
    • Potet- og purreløksuppe med pinnekjøtt
    • Pinnekjøtt med helbakt sellerirot
    • Osso bucco med potetmos
    • Nakkekotelett med østersopp
    • Tomahawk
    • Toast med stekeost
    • Luftige pannekaker med ricotta og aprikos
    • Kjelår med gulrot, grønnkål og rødvinssaus
    • Kjøttboller av geit med tzatziki i pita
    • Vegetarlasagne med salatost, ricotta og ruccola
    • Kjeribbe
    • Kjefrikassé
    • Norsk taco med ytrefilet av kje
    • Ytrefilet av kje med erter, eple og grønnkål
    • Entrecôte av ullgris med løkkrem og hasselbackpotet
    • Burger av geit med stekeost og chilimayo
    • Ytrefilet av ullgris med vårens første grønnsaker og timian-smørsaus
    • Vårens første grønnsaker med timian-smørsaus
    • Ramsløkpølse av ullgris med fennikelsalat og baconmarmelade
    • Pølsetilbehør
    • Alpakkastek med pak choy, rosenkål, potetmos og rødvinssaus
    • Sveler med jordbærsyltetøy
    • Entrecote med jordskokkpuré, asparges, røstipotet og soppsaus
    • Indrefilet av elg med fløtegratinerte poteter, sopp, løkkompott og asparges
    • Indrefilet av elg med eple, honning og potet
    • Indrefilet av elg med grillede poteter, ramsløkpesto og stekt sopp
    • Elg carpaccio med tyttebærkrem, parmesan, ristede solsikkekjerner og ruccol
    • Gulrotkake
    • Burger med løk, bacon og cheddar
    • Skolebrød med rabarbra og jordbær
    • Spareribs med maiskrem og coleslaw
    • Jordskokksuppe
    • Sosekjøtt med kålstuing og ovnsbakte poteter
    • Honningglasert gulrot med aioli og ristede valnøtter
    • Grillet squash og gulrot med pesto
  • Lokalmatkassa
    • Lokalmatkassa 22. august
    • Lokalmatkassa 17. oktober
    • Lokalmatkassa 24. oktober
  • Siste nytt
    • REKO-ringer
    • Vipps i appen
    • Notification nudge
    • #lokalmatreisen
    • Få din REKO-ring i appen
    • 12 påstander om LocalFood
    • Eiere med tro på tilgjengelig og bærekraftig mat
    • REKO-ringen Moss – Vellykket utlevering
    • Flere salg i LocalFood enn på Facebook!
    • Portrettintervju Geit
    • Hva er lokalmatreisen?
    • Vi var på besøk hos Telemarklam
    • Portrettintervju Primører
    • 5 smarte tips du burde vite om
    • Portrettintervju Østlandsk Rødkolle
    • Hvorfor betale 4% avgift for å bruke appen?
    • Beiting og miljøkonsekvenser
    • Rekordsalg på bare to dager
    • Nye lokalmatprodusenter hver uke
    • Lytt til hva kundene dine vil ha
    • REKO-ringen Bjerke
    • REKO-ringen Sogndal
    • Hvorfor kjøpe lokalmat
    • Portrettintervju Beter
    • Portrettintervju Rotgrønnsaker
    • Første utlevering med REKO-ringen Bjerke
    • Nye lokalmatprodusenter i august
    • Slik blir du mer tilgjengelig
  • REKO-ringer
  • Bli kjent med bonden
    • Bohmer smabruk
    • Telemarklam
  • FAQ appen
    • Vipps
    • REKO-ring
    • Produsent
    • Forbruker
    • Lokalmat API
  • Lokalmatreisen
  • More
    • Forsiden
    • Oppskrifter
      • Indrefilet av ullgris
      • Pinnekjøtt av kje
      • Speket ytrefilet
      • Betesalat med røkt chevrekrem
      • Nakkekotelett av ullgris
      • Bao med fritert østerssopp
      • Bakt ostekake med ferskost og bringebær
      • Halloumifries med sopp-bbq
      • Langtidsstekt ribbe
      • Pinnekjøtt med sort pepper-glace
      • Potet- og purreløksuppe med pinnekjøtt
      • Pinnekjøtt med helbakt sellerirot
      • Osso bucco med potetmos
      • Nakkekotelett med østersopp
      • Tomahawk
      • Toast med stekeost
      • Luftige pannekaker med ricotta og aprikos
      • Kjelår med gulrot, grønnkål og rødvinssaus
      • Kjøttboller av geit med tzatziki i pita
      • Vegetarlasagne med salatost, ricotta og ruccola
      • Kjeribbe
      • Kjefrikassé
      • Norsk taco med ytrefilet av kje
      • Ytrefilet av kje med erter, eple og grønnkål
      • Entrecôte av ullgris med løkkrem og hasselbackpotet
      • Burger av geit med stekeost og chilimayo
      • Ytrefilet av ullgris med vårens første grønnsaker og timian-smørsaus
      • Vårens første grønnsaker med timian-smørsaus
      • Ramsløkpølse av ullgris med fennikelsalat og baconmarmelade
      • Pølsetilbehør
      • Alpakkastek med pak choy, rosenkål, potetmos og rødvinssaus
      • Sveler med jordbærsyltetøy
      • Entrecote med jordskokkpuré, asparges, røstipotet og soppsaus
      • Indrefilet av elg med fløtegratinerte poteter, sopp, løkkompott og asparges
      • Indrefilet av elg med eple, honning og potet
      • Indrefilet av elg med grillede poteter, ramsløkpesto og stekt sopp
      • Elg carpaccio med tyttebærkrem, parmesan, ristede solsikkekjerner og ruccol
      • Gulrotkake
      • Burger med løk, bacon og cheddar
      • Skolebrød med rabarbra og jordbær
      • Spareribs med maiskrem og coleslaw
      • Jordskokksuppe
      • Sosekjøtt med kålstuing og ovnsbakte poteter
      • Honningglasert gulrot med aioli og ristede valnøtter
      • Grillet squash og gulrot med pesto
    • Lokalmatkassa
      • Lokalmatkassa 22. august
      • Lokalmatkassa 17. oktober
      • Lokalmatkassa 24. oktober
    • Siste nytt
      • REKO-ringer
      • Vipps i appen
      • Notification nudge
      • #lokalmatreisen
      • Få din REKO-ring i appen
      • 12 påstander om LocalFood
      • Eiere med tro på tilgjengelig og bærekraftig mat
      • REKO-ringen Moss – Vellykket utlevering
      • Flere salg i LocalFood enn på Facebook!
      • Portrettintervju Geit
      • Hva er lokalmatreisen?
      • Vi var på besøk hos Telemarklam
      • Portrettintervju Primører
      • 5 smarte tips du burde vite om
      • Portrettintervju Østlandsk Rødkolle
      • Hvorfor betale 4% avgift for å bruke appen?
      • Beiting og miljøkonsekvenser
      • Rekordsalg på bare to dager
      • Nye lokalmatprodusenter hver uke
      • Lytt til hva kundene dine vil ha
      • REKO-ringen Bjerke
      • REKO-ringen Sogndal
      • Hvorfor kjøpe lokalmat
      • Portrettintervju Beter
      • Portrettintervju Rotgrønnsaker
      • Første utlevering med REKO-ringen Bjerke
      • Nye lokalmatprodusenter i august
      • Slik blir du mer tilgjengelig
    • REKO-ringer
    • Bli kjent med bonden
      • Bohmer smabruk
      • Telemarklam
    • FAQ appen
      • Vipps
      • REKO-ring
      • Produsent
      • Forbruker
      • Lokalmat API
    • Lokalmatreisen

Siste nytt fra lokalmat-appen

Slik blir du mer tilgjengelig for kunden

32 nye lokalmatprodusenter i august!

REKO-ringen Bjerke sin første utlevering med LocalFood

Bli bedre kjent med rotgrønnsaker

Hvorfor skal du kjøpe lokalmat?

Bli bedre kjent med beter

Nå finner du REKO-ringen i Sogndal i appen

Ny REKO-ring i appen etter ønske fra produsentene

Lytt til hvordan kundene dine ønsker å handle fra deg!

Skauen Gård fikk rekordsalg i appen på bare to dager!

Hver uke registrerer nye lokalmatprodusenter seg i appen

Beiting og miljøkonsekvenser

Hvorfor betale 4% avgift for å bruke appen?

Portrettintervju: Bli kjent med Østlandsk Rødkolle

5 smarte tips du burde vite om som produsent i appen!

Portrettintervju: Bli kjent med vårens første grønnsaker!

Vi var på besøk hos Telemarklam

Portrettintervju: Bli kjent med geita!

Hva er lokalmatreisen?

Flere salg i LocalFood enn på Facebook!

REKO-ringen Moss – En svært vellykket utlevering med appen LocalFood

Ferske eiere med tro på tilgjengelig og bærekraftig mat

12 påstander om LocalFood

Slik får du din REKO-ring i appen

Truls er nå i gang med #lokalmatreisen

Nyhet! Vi introduserer REKO-ringer i appen

Hurra! Nå kan du koble til din Vipps 🎉

Nyhet! Varsle matprodusentene om at du vil kjøpe produktene deres🔔

Følg LocalFood i sosiale medier
FacebookInstagramTwitterYouTubeLinkedInTikTok
Last ned lokalmat-appen LocalFood
Trenger du support? Send en detaljert e-post til support@localfood.no
Meld deg på vårt nyhetsbrev
FAQ     Vilkår, betingelser og salgsvilkår
Google Sites
Report abuse
Page details
Page updated
Google Sites
Report abuse