Vi ønsker REKO-ringen Sogndal velkommen til appen!🤩

En e-post tikket inn til post at localfood dot no fra administratorene i REKO-ringen Sogndal. Gjennom Facebook-gruppen REKO-nasjonal leste de om lokalmat-appen de lenge hadde ventet på.


– Vi har lenge ventet på en slik app

Administratorene forteller i en e-post til oss at de har lenge ventet på en slik app. En app som kan effektivisere deres arbeid og ikke minst en app som gjør det enklere for produsenter og kunder å håndtere bestillinger.


En utfordring med å selge på Facebook er at det ikke gir noen god oversikt over produktene som blir annonsert, hvilket vareantall produktene har, hvordan produktene ser ut og i tillegg må “avsløre” for omverdenen hva du har handlet. Privatlivet til kundene blir ikke ivaretatt og det har forekommet at folk utgir seg for å være kunden som har bestilt ved henting og plukker opp varer andre har bestilt! 


REKO-ringen i Sogndal har savnet en måte å løse disse utfordringene på og det er stas å kunne dele at du nå finner dem i appen! Administratorene jobber i disse dager med å informere produsentene og for hver dag som går kommer nye lokalmatprodusentene over til appen og utvalget øker. 


De planlegger sin første utlevering med bruk av appen om kort tid. 


Lykke til Sogndal, vi heier på dere! 


Se også