Ferske eiere med tro på tilgjengelig og bærekraftig lokalmat!

Vi spurte våre ferske medeiere og matprofiler om hvorfor de valgte å bli med på eiersiden av lokalmat-appen LocalFood👇 

Silje Sandberg

Matspaltist i VG Helg, kokebokforfatter og matblogger

@siljespiser


“Jeg valgte å bli med på reisen til LocalFood da jeg har klokketro på å lage en mer tilgjengelig og enkel kanal slik at lokalmat og REKO-ringer kan nå ut til folk på 1 - 2 - 3”.

Jørgen Ravneberg

Forfatter, kokk og kjøkkensjef ved Kolonihagen på Frogner

@ravneberger


“Jeg mener det er på høy tid at vi blir bedre til å anvende oss av norsk mat fra dyktige bønder. LocalFood er den perfekte løsningen på hvordan vi kan

øke insentivene til god gårdsdrift, og drive omsetning og produksjon av norsk kvalitetsmat inn i fremtiden”.

Linda Stuhaug

Matinfluencer og forfatter

@lindastuhaug


"Eg har tenkt i åresvis at synlighet og tilgjengelighet har vært en mangelvare for produsenter og forbrukere, heilt fram til eg blei introdusert for appen LocalFood.


Denne appen er unik for forbrukere som ønsker å ha en fullstendig oversikt over kva lokalmat som er mulig å kjøpe, og som ønsker å handle meir lokalmat fra både kjente og ukjente produsenter.


For produsenter er også appen unik. Det blir enklare for produsentene å nå ut til fleire, enklare å ha en fullstendig oversikt over kva dei selger, enklare betalingsmetode m.m.


Eg trur appen blir utrulig viktig skal vi klare å ta vare på både små og store lokale produsenter. Dette er en app eg heier skikkelig på og som eg trur og håper øker omsetninga for lokalmat ytterligare!”

Truls Torp Karlsen

Matinfluencer, forfatter og vinner av MasterChef

@finessekokken


"Vi har verdens beste råvarer i Norge og utrolig mange flinke produsenter, men folk flest vet ikke hvor de kan få tak i mat direkte fra bøndene. Jeg ønsket å bli med LocalFood for å gjøre noe med dette! Øke synligheten til produsenter og deres råvarer, gjøre prosessen enklere for alle parter og bli flinkere til å utnytte matressursene vi har tilgjengelig.


Mat er mer enn noe som metter magen, det er historie, kultur og stolthet og det er viktig å bygge opp igjen forståelsen av hvor maten kommer fra.”