Første utlevering for REKO-ringen Bjerke med LocalFood

Tirsdag 29.august var det utlevering på fantastiske Linderud gård, som i dag er et fredet kulturminne.


Mange tok turen for å hente sine forhåndsbestilte varer og det var også første gangen det var mulig å handle via LocalFood-appen på REKO Bjerke. Frem mot neste utlevering vil det bli markedsført i større grad om tilgjengelige produsenter og REKO Bjerke som utleveringssted for å kunne gi et økt salg for alle.


Fornøyde brukere av appen

Mange kunder som brukte appen syntes det var veldig fint å få full oversikt og en liste over alle sine ordre, i stedet for å måtte notere ned hver enkelt i forkant. – Det er mye enklere å holde styr på bestillinger både for forbruker og produsent, i tillegg handler kunden helt privat og ikke i ett kommentarfelt hvor alle kan se hva man kjøper.


Linderud Gård

Når man også er så heldig å ha utlevering på et sted som dette så blir opplevelsen ekstra fin. Ikke bare kan man her få tak i lokale råvarer, men du kan ta deg en tur i hagen, la barna leke med zipline eller kikke på alt de dyrker i grønnsakshagen. Linderud gård har faktisk et av landets best bevarte historiske hageanlegg – med spennende elementer fra renessansen, barokken, engelsk landskapstil og funksjonalisme. 


Få varsel om neste utlevering

Følg REKO-ringen Bjerke i appen, og få varsel om neste utlevering så kan du også oppleve dette flotte området og kjøpe lokale råvarer i sesong!


Se også